ВИДЕО: Роналдо се завърна на базата на Юве след 72 дни

| Италия

Изминаха 72 дни от последното присъствие на Кристиано Роналдо около базата „Континаса” на Ювентус. Тестовете за COVID-19 бяха отрицателни и мегазвездата може да започне тренировки. Последните 14 дни Роналдо прекара в своето имение в Торино, след като два месеца бе в Мадейра.

Медиите в Италия заснеха Кристиано, който пристигна на заниманието със своя джип. Преди да направи групова тренировка, португалецът ще бъде подложен на различни физически тестове, за да се види неговата форма.

Ювентус победи Интер с 2:0 на 8 март, а след това Роналдо замина за Португалия. Той остана в своята родина, след като бе установено, че неговият съотборник Даниеле Ругани е заразен с коронавирус.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още