Старши треньорът на Етър Росен Кирилов заяви след равенството срещу Царско село, че приема този резултат като загуба.

„Имахме достатъчно ситуации, но не успяхме да ги отбележим. Съжалявам, че разчитаме само на Дани Младенов в момента. Само той излиза на ситуации. Това е проблемът, че разчитаме само на Младенов в момента“, коментира Кирилов.

„Доволен съм от играта. Царско село излезе да играе смело. Ние играхме директно и създадохме много ситуации. Намерихме добър начин да противодействаме на пресата. Съжалявам, че не успяхме да победим. Заслужавахме да победим. Царско село ни вкара гол след наша грешка. Радостен съм, че създадохме доста положения. Съжалявам, че не успяхме да ги реализираме, за да победим“, добави той.

„За съжаление в момента зависим единствено от Дани Младенов, защото той е вкарал головете.“

„Много хора трябва да вдигнат нивото. Липсва ни и класа.“

„Тръгнахме много трудно сезона. Мисля, че днес надиграхме Царско село тотално, но изпуснахме да ги победим. Ще се опитаме да се противопоставим на Ботев Враца също с агресивност. Трябва да отвърнем на огъня с огън. Това е ключът, но ще ни е много тежко.“

„Приемам този резултат като загуба.“

„За мен в ситуацията с Даниел Младенов е абсолютен фаул и червен картон, но няма значение.“

„Никола Колев имаше разкъсване на бедрения мускул. Мисля, че пак там го заболя. Не знам точно какъв му е проблемът. Надявам се контузията да не е сериозна“, каза още Росен Кирилов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS