Рожденикът Спас Русев с уникален жест към Левски

Бившият собственик на Левски Спас Русев, който днес празнува рожден ден, потвърди пред Дарик радио и dsport,bg, че е направил уникален жест към „сините“.

Бизнесменът е внесъл сума близка до 3 милиона лева във Vivacom, която е била дължима от страна на Левски. Средствата са лични, а в настоящата ситуация това е глътка свеж въздух за „сините“, които имат финансови затруднения.

„Благодаря ви, че ме поздравявате за рождения ден. Потвърждавам вашата информация, тя е вярна! Направих това за Левски“, лаконичен бе Русев, който днес навършва 66 години.

От ръководството на "сините" честитиха празника на бившия си собственик и му пожелаха здраве, лични и професионални успехи!

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още