Русев се завърна в кеча

Димитър Пенев Димитър Пенев

Българската звезда в световната федерация по кеч Русев се завърна на ринга. Това стана в понеделник вечер в шоуто "Първична сила". Мирослав Бърняшев, както е истинското име на пловдивчанина, се появи за първи път от няколко месеца. За последно той участва на лайв събитие в Саудитска Арабия с WWE.

Русев се появи изненадващо на ринга, като бе представен за баща на бъдещето дете на Мария Канелис. Той отиде и преби съпруга на красавицата - Майк Канелис. Разбира се, всичко това е част от програмата на WWE. "Много въпроси, много въпроси. Все още не съм готов да отговоря на тях", заяви Русев след това.

В последно време усилено се твърдеше, че Русев ще напусне WWE, тъй като информациите бяха, че договорът му изтича скоро.

Направи впечатление, че жената на Русев - Лана не се появи на екрана.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още