С амбиции и златни мечти националките ни по борба първи тръгват за Токио

Ирина Русева Ирина Русева

С амбиции и златни мечти националките ни по борба първи тръгват за Токио

Националният ни отбор по борба жени довечера отлита за Япония в състав Тайбе Юсеин, Мими Христова, Миглена Селишка и Евелина Николова. Тимът ни е воден от амбициозния селекционер Петър Касабов, които няколко часа преди да се отправи към летище София даде ексклузивно интервю за Дарик и dsport.bg, в което разкрива  амбициите, мечтите и здравословното състояние на момичетата.

 Националките ни ще имат лагер в Окаяма преди олимпийските игри в Токио.Нашите момичета ще се подготвят там до 26 юли, когато летят за Токио и ще влязат в Олимпийското село. Схватките в борбата са от 2 до 7 август.
Мъжете в класическия и свободния стил тръгват за Япония на 24 юли с полет в 21,25 ч, а на 25 юли ще влязат в Олимпийското село.

Духът на отбора и целите чуйте от интервюто с Петър Касабов- ст.тр. на националния ни отбор по борба жени.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още