Всички сме виждали онези реклами, в които щастливи пътешественици обикалят изумителни природни красоти с кабриолет, а косите им се веят романтично от вятъра. 

Ако тайничко сте им завиждали и сте се чудели дали пък да не си вземете кабриолет, ще ви кажем смело: Да, вземете си кабриолет, но под наем и се насладете на една много хубава почивка из нашите български красоти.

Защо кабриолет от рент-а-кар компания

Защото в България сезоните са такива, че можете да се наслаждавате на сваления гюрук през май и септември. През останалите месеци или вали дъжд, или е много студено, или е много горещо и ще трябва да държите гюрука затворен. 

Затова взимането на кола под наем от такъв модел е най-лесният и изгоден начин да сбъднете мечтата си. 

“Наблюдаваме категорична сезонност при наемането на автомобили кабриолет от нашата компания”, съобщават от Top Rent A Car

“Летните месеци са най-подходящи за този тип автомобили, през останалото време клиентите ни търсят коли под наем с повече пространство за багаж и повече пътници”, казват още те. 

Ето защо не е нужно да притежавате собствен кабриолет, а можете просто да го наемете за няколко дни от рент-а-кар компания и да сбъднете мечтата си за вятър в косите и хубави гледки. 

И сега най-важното: накъде да поемете. Имаме две чудесни предложения: 

С рент-а-кар от летище Варна на север

Много хора се лишават от красотите на северното ни Черноморие само защото до там не стига все още удобна магистрала. Ние обаче имаме алтернативно предложение - взимате самолет от София до Варна (1 час), от самото летище взимате кабриолет от Top Rent A Car и само след час ще сте на ръба на нос Калиакра, откъдето ще ви се разкрие приказна гледка. 

А докато стигнете до там край вас ще са се прегърнали нивите на Добруджа, белите къщи на Балчик, а ако свиете по пътя край голф игрищата, ще имате гледка като от Сен Тропе. 

Пътуването вечер по тези прави пътища ще ви разкрие разкошно звездно небе, а с кабриолет е толкова лесно да отбиеш някъде и просто да погледаш звездите. 

С рент-а-кар от Пловдив до Дяволското гърло

Едно от предимствата на Top Rent A Car е присъствието на компанията в множество наши градове. Така че никак не е трудно да сбъднете мечтата си за кабриолет, където и да живеете. 

Другия живописен маршрут, който ви препоръчваме с кабриолет под наем, е от Пловдив до пещера Дяволското гърло. Разстоянието е малко над 100 км, а пътят е изумителен!

Шосето се провира под надвиснали скали, а край вас тече река. Въздухът е кристално ясен, а вие усещате точно онзи вятър в косите, за който стана дума в началото…

Е,убедихме ли ви, че мечтата “пътешествие с кабриолет” всъщност е съвсем достъпна? Остава само да резервирате своя автомобил в сайта на Top Rent A Car и да не забравите да ни изпратите снимки.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS