Реал Мадрид преживява не само трудно време в спортно-технически план, но и в съблекалнята, където в момента има много голямо разделение, което е причинено в резултат на искането на ръководството на клуба за ново намаляване на заплатите на играчите, което „кралете“ искат да извършат в резултат на пандемията от COVID-19.

Проблемът за шефовете на клуба е, че сценарият в момента е много по-различен в сравнение с преди няколко месеца. Серхио Рамос вече не подкрепя клуба в неговата позиция, Капитанът направи крачка встрани с оглед неясното му бъдеще.

Отсъствието на Рамос доведе до разврив по този въпрос, защото в момента голям брой играчи са против тази мярка, която шефовете искат да приложат.

Малко хора са склонни да приемат ново намаление на заплатите в момента. В групата на играчите, които са склонни да приемат това предложение са Каземиро, Алваро Одриосола, Лука Модрич и Карим Бензема.

Останалите футболисти в Реал Мадрид имат различна гледна точка и не са склонни да приемат ново 10% намаление на възнагражденията.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS