Кристиано Роналдо вече навлезе във финалната фаза на съдебната си битка с Ювентус относно 19,5 милиона евро предполагаемо неизплатени заплати.

Португалската звезда е в съдебен спор с "бианконерите" от септември миналата година, след като поиска от адвокатите си да предприемат действия срещу клуба във връзка с около 19,5 милиона евро неизплатени отложени заплати, които датират от "маневрата на клуба със заплатите".

Роналдо продължи да иска разсрочените плащания на заплатата му след напускането на Ювентус, но клубът няма намерение да плаща, уверен, че няма нужда да го прави.

Когато португалският нападател напусна клуба в посока Манчестър Юнайтед през август 2021 г., част от договореното му напускане беше подписан документ, потвърждаващ, че "Старата госпожа" не му дължи нищо. Най-важното е, че той никога не е подписал споразумението за отлагане на заплатата му през сезон 2020-21.

Tuttosport  дава подробности как Роналдо и неговите адвокати са отнесли случая до арбитражния съд  и очакват отговор най-късно до 22 април, въпреки че решение може да бъде взето още следващата седмица. Ювентус поддържа увереност в поведението си и смята, че неговите „претенции са неоснователни“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS