Съдийските анализатори в Испания: Няма нарушение на Араухо при червения картон

dsport.bg

Бившият елитен испански съдия Итуралде Гонсалес е на мнение, че действията на Роналд Араухо срещу футболиста на Пари Сен Жермен Брадли Баркола в 29-ата минута на двубоя са чисти и няма извършено нарушение на правилата.

Румънският съдия Ищван Ковач не се поколеба и отсъди нарушение в полза на ПСЖ, а след това показа и директен червен картон на Араухо.

Спорната ситуация бе в 29-ата минута, когато Баркола получи дълга топка, а Араухо се опита да го спре, като го удари леко по предмищната.

„Смятам, че действията на защитника на Барселона дори не са нарушение на правилата“, коментира Итуралде Гонсалес пред „AS“.

В своя анализ на ситуацията „Marca“ също пише, че няма нарушение, но ако бъде отсъдено такова, както е в случая, червеният картон е задължителен.

10 от Барселона рухнаха, ПСЖ се възползва от подаръците и е на полуфинал в ШЛ след паметен обрат (ВИДЕО)

Банкноти с ''Юда'' за Дембеле в Барселона

Люти сблъсъци в Барселона - фенове на ПСЖ се биха с полицията (ВИДЕО)

Фенове на Барса целиха автобуса на своя отбор с факли и други предмети, объркаха го с този на ПСЖ (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ