Само една фирма е подала оферта за монтажа на седалките на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив

dsport.bg

Новите седалки на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат доставени и монтирани от фирма „СпортЛаб“ ЕООД. Това стана ясно днес след отварянето на офертите за обществената поръчка в Община Пловдив. Все още обаче предстои договорът между двете страни да бъде подписан официално. 

Фирмата беше единствената, подала своята оферта в регламентирания срок, който изтече снощи (8 август) в 23:59 часа. Тя беше изпуснала срока при предишната обществена поръчка, но тогава останалите кандидати не отговаряха на изискванията и затова процедурата беше повторена. 

От „СпортЛаб“ заявиха, че дизайнът на седалките за стадион „Христо Ботев“ е сходен с този на „Алианц Арена“ в Мюнхен, както и на стадион „Йохан Кройф“ в тренировъчната база на Барселона. 

Инженер Атанас Чилингиров, който отговаря за строителните дейности по клубното съоръжение на Ботев от страна на Община Пловдив уточни, че монтирането на седалките ще започне от секторите „Б“ и „Г“, а през януари 2023 година монтажът ще продължи на сектор „А“ и „В“.  

По закон времето за доставка на седалките е минимум 60 календарни дни, след като се подпише договорът между фирмата и общината.

Ботев Пловдив официално купи халф от Сегунда дивисион

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още