Две коли с фенове на Левски бяха нападнати в Скопие, при което един запалянко на "сините" бе наръган с нож, а автомобилите бяха изпочупени. 

Свидетел на мелето с наръган фен на Левски разказа за инцидента пред Дарик (АУДИО+ВИДЕО)

Един от свидетелите на инцидента, който е бил в първата кола, изпрати на Дарик и dsport снимки на автомобилите и щетите по тях. 

"Бях седнал зад шофьора, излизам от колата, поглеждам назад и изкачат 20 души. Нашият шофьор ни каза "Качвайте се в колата, за да избегнем удари и неприятни моменти." Ние се качихме и започнаха да ни удрят колата. На моето стъкло отстрани има отпечатък на ръка. Предното ни стъкло беше счупено, но не успях да видя с какво. Дадохме газ и успяхме да се включим в друг път. В същия момент видяхме, че и задната кола е продължила напред. При тях щетите бяха предно и задно счупено стъкло и едното момче, което стоеше отзад беше цялото в кръв. Ние разбрахме, че той е наръган, след като дойдохме на мястото, на което беше срещата между феновете. Успяхме да стигнем до там, но само първата кола. Видяхме патрулка и ги помолихме да ги съпроводят и да ни разрешат да изчааме втората кола, която не се появи", разказа пред Дарик фенът на Левски, бил на мястото на инцидента. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS