Самолетни неволи за Русев и звездите на кеча

Димитър Пенев Димитър Пенев

Звездите от световната федерация по кеч (WWE) имаха проблеми на тръгване от Саудитска Арабия, където преди няколко дни се проведе ежегодния турнир "Crown Jewel". Българинът Мирослав Бърняшев (по известен като Русев), както и над 170 негови колеги кечисти и хора организиращи шоуто трябваше да висят над 6 часа на летището в Рияд. Причината бяха сериозни забавяния на полетите, както и проблеми в двигателя.

Фюри с официален дебют в кеча, исторически дамски бой в Саудитска Арабия

Според Mirror доста от звездите са се ядосали на забавянето. Някои от тях само след няколко часа трябваше да снимат редовния ежеседмичен епизод на шоуто "Разбиване". Все пак то не бе отложено след като звездите излетяха., макар и със сериозно закъснение към Ню Йорк.

Шефът на компанията Винс МакМеън и голямата звезда Брок Леснър нямаха този проблем, тъй като те си тръгнаха от Саудитска Арабия с личните си самолети.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още