Самуилов: Трябва обединение, за да върви Ботев напред

dsport.bg

Президентът на Ботев Пловдив Георги Самуилов заяви, че е много щастлив от факта, че скоро тимът ще има уникален стадион. Босът на "канарчетата" говори пред медиите след срещата си с Бойко Борисов.

Привържениците на Ботев приветстваха Борисов на "Колежа" (ВИДЕО)

"Имаше много субективни причини строежът да не започне досега. Имаше и запори. Много съм щастлив, че скоро Ботев ще има уникален стадион. Нашата публика го заслужава. Не мога да разбера обаче защо се пишат някакви декларации? Защо трябва публиката на Ботев да се разединява, вместо да сме обединени? След 10 март ще се видя с тези, които пишат тези декларации. Това са спекулации. Гледам, че искат оставката на Ангел Палийски. Той ме запали по Ботев. Аз определям кой да бъде в борда на директорите. Искам да кажа - трябва обединение, за да върви Ботев напред", заяви Самуилов.

"Не само Ботев и Локо получиха много пари. Надявам се, говорих и с кмета, че до година, година и половина ще се завършат и двете съоръжения. Предполагам, че сумата е достатъчна. Дори да се наложи нещо да се даде мисля, че ще се разберем", каза още той.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук