Съотборникът на Цецо Соколов - Ървин Нгапет е с коронавирус

| Волейбол, Спорт

Съотборникът на Цветан Соколов в руския волейболен Зенит Казан и един от най-титулуваните състезатели Ървин Нгапет е с коронавирус. Той потвърди това чрез профила си в Instagram. Нгапет е от седмица с диагнозата, но вече се чувства добре. Френският волейболист е настанен в болница в Казан.

"Дадох положителна проба за Covid-19 преди седмица. Най-трудното е зад мен. Имаше три тежки дни, но всичко отмина. Ще напусна болницата след седмица. Всички вие, останете си у дома", написа Нгапет.

Директорът на Зенит Олег Бризгалов също потвърди новината и разказа повече за ситуацията. "След края на редовния сезон в първенството Ървин изкара няколко дни в родината си. Той се прибра с нощен полет. А на следващата сутрин се свърза с лекаря на клуба, разказвайки, че не се чувства добре. Докторът организира специален екип, който да го транспортира с линейка до инфекциозната болница. Благодаря ти, Ървен, за разбирането и за дисциплината", разказа Бризгалов.

Dsport призовава: Останете си вкъщи!

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още