Сър Алекс към Клоп: Прощавам ти, че ме събуди посред нощ, за да ми кажеш, че сте спечелили титлата (ВИДЕО)

Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави Юрген Клоп и неговия Ливърпул за спечелването на титлата във Висшата лига. Бившият мениджър на "червените дяволи" се пошегува с германеца, като му каза, че му прощава за това, че го е събудил в 3:30 сутринта и да му каже, че е спечелил титлата.  

Сър Алекс не спести и похвалите си за Лийдс Юнайтед, които под ръководството на Марсело Биелса се завърнаха в английския елит след 16-годишно чакане.

"Юрген, това бе фантастично. Ливърпул спечели титлата за първи път от 30 години, невероятно. Същото се отнася и за Лийдс, които прекараха 16 години в Чемпиъншип преди да се завърнат във Висшата лига. Мисля, че ти заслужаваш наградата за "Треньор на годината". Представянето на твоя отбор бе изумително. Ти завладя целия клуб със своята личност и характер. Мисля, че това бе едно страхотно представяне. Прощавам ти, че ме събуди в 3:30 сутринта, за да ми кажеш, че сте спечелили титлата. Благодаря ти. Ти наистина го заслужаваш. Добра работа", каза легендарният шотландец.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още