Саутгейт: Фактът, че ''Уембли'' ще е пълен срещу България е показателен

dsport.bg

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че конкуренцията в състава му е много голяма. Това налага всеки един играч, всеки ден да дава най-доброто от себе си, както в тренировките, така и в мачовете. 

"Ние опитваме постоянно да подобряваме представянето си. Манталитетът на играчите ми е такъв, че те се стремят към най-доброто във всяка една тренировка", каза Сатугейт преди двубоя срещу България на "Уембли".

"Целта ни е да се изкачваме постоянно ниво по-нагоре и да пренесем наученото на терена в официалните мачове. Надявам се, че ще постигнем успех в предстоящите международни срещи", сподели Саутгейт.

"През последните години изградихме отбор, който вдъхновява феновете. Неслучайно продадохме билетите на "Уембли" толкова бързо. Конкуренцията в състава е много голяма и това налага всеки един, всеки ден да дава най-доброто от себе си както в тренировките, така и в мачовете", допълни още бившият английски национал.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още