Сагата около бъдещето на Орелиен Чуамени е близо до своя край. Испанското издание „AS“ твърди, че агентът на играча Джонатан Кебе е постигнал предварително споразумение с Реал Мадрид, въпреки че периодът, за който ще подпише и заплатата му все още не са оповестени.

В един момент имаше и интерес от страна на Пари Сен Жермен, който за пореден път се опита да се намеси в плановете на „лос бланкос“. Двете страни определено не са в най-добри отношения, особено след като считаното за сигурно ново попълнение Килиан Мбапе реши да остане на „Парк де Пренс“.

Имайки предвид икономическата мощ на ПСЖ и липсата на финансов контрол, окончателното разрешаване на случая „Чуамени“ не е известно въпреки постигнатото споразумение с Реал Мадрид.

„Белият“ клуб вярва, че играчът ще удържи на думата си и дори ще принуди Монако да намали финансовите си претенции, които според „лос меренгес“ не отговарят на реалните качества на играча.

Все още има доста голямо разминаване между двата клуба в предполагаемата сума за играча. „Монегаските“ искат не по-малко от 80 милиона за услугите на французина, докато „белите“ са склонни да платят около 50-60.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS