Сдружението: Празник! Поредната спечелена битка, започната от Ивков и подкрепена от Стоилов

dsport.bg

Миноритарният акционер в Левски - Сдружение "Левски на левскарите", излезе с позиция, след като стана ясно, че генералният спонсор прекратява консултантския си договор с клуба, а средствата ще бъдат увеличени.

Сериозни финансови промени в Левски – спонсорският договор се удвоява, а консултантският се прекратява

От Сдружението са радостни от тези новини, като се похвалиха със спечелена битка, започната от бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, подкрепен от Станимир Стоилов, който бе треньор на "сините".

Ето какво написаха от "Левски на левскарите":

"Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!"

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ