Сексапилната половинка на българската звезда в световната кеч федерация Александър Русев (истинско име Мирослав Барняшев) – Лана смени визията си.

Лана публикува фотосесия в Instagram, където зарадва своите последователи.

Красавицата се възползва от отсъствието си по телевизията, за да изпробва нов цвят на косата.

Официалният акаунт на Лана в Instagram има около 3,5 милиона последователи и това я прави една от суперзвездите на WWE с най-много фенове в социалната мрежа.

През последните дни тя публикува няколко изображения, показващи промяната на външния ѝ вид с по-тъмен цвят на косата , на последните тя потвърди намерението си да покаже нов облик. Снимките предизвикаха обратен ефект сред феновете на WWE, тъй като те започнаха да спорят дали Лана е боец ​​или модел . Това обаче е нещо, което винаги е било обсъждано в социалните мрежи.

Бъдещето на Лана и Русев е една от най-коментираните новини през последните дни. Някои сайтове информират, че договорите на двамата с федерацията ще бъдат прекратени. Нито един от двамата не е свързван в бъдеще с WWE. Това се дължи на малкото възможности, които те получиха по телевизията през последните месеци. Въпреки това и още повече с AEW, който дебне зад ъгъла, много вероятно е Русев и Лана да получат добра оферта и да останат в WWE.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS