Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд се надява, че запази поста си, въпреки отпадането на 1/8-финалите от Европейското първенство след загуба с 0:2 от домакина Германия.

"Направихме две добри Европейски първенства, на които се представихме наистина впечатляващо. И това не е само мое мнение. Освен това, все още имам договор с федерацията", каза 52-годишният специалист пред репортери при напускането на базата на тима в Германия.

Втората част на Германия - Дания се забави заради въоръжен мъж, качил се на покрива на протеклия стадион

"Ще анализираме всичко, което се случи. Ще говорим за това и във федерацията, ще представя нужния анализ и ще видим как можем да подобрим отбора в следващите турнири и срещи", увери Хюлманд.

Каръкът на Дания: Нагелсман ми каза, че реферът сбърка при дузпата, а голът ми трябваше да бъде оставен

Той има договор с „червения динамит“ за още 2 години и се надява да го изпълни: „Трябва да видим как да запазим феновете на наша страна. Бих искал отново да благодаря на всички наши привърженици, както на тези на стадиона, така и на останалите в Германия и Дания. Получих толкова много съобщения от хора, които ни подкрепят. Около 90% от хората ни подкрепят и са с отбора, което ме кара да съм горд“.

Нагелсман: ВАР направи спорта малко по-справедлив

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS