Сензационна награда в българската фентъзи футбол игра на FFStarsBG

dsport.bg

В петък (23 юли) започва сезон 2021/2022 г. в Първа Лига, а заедно с него и фентъзи футбол играта FFStarsBG. За тези от вас, които не са запознати - в играта ти си мениджър на футболен отбор и имаш 100 милиона бюджет, за да направиш отбора си. Максимума играчи от един отбор е 3, а точките и успеха ти в играта се определят от представянето на твоите играчи в мачовете от Първа Лига! Играта можеш да играеш през сайта на FFStarsBG - game.fplfm.bg, а скоро ще можеш да ползваш и обновените приложения за Android или iPhone.

Състезавай се в играта и срещу голям брой от героите на терена - Боби и Ради Цоневи, Тодор Неделев, Лъчо Балтанов, Живко Атанасов, Пламен Крумов, Андерсон Коста, Питър Макрилос и много други играчи от родното първенство.

През този сезон наградата е чисто нова игрална конзола последно поколение за първия в генералното класиране в края на сезона, като втория и третия в класирането ще получат фланелки на националния отбор на България, както и комплект подаръчни аксесоари от ffstars.com.

Седмичните победители в играта за всеки кръг от първенството също ще получат награди. Можеш да се включиш във Facebook и Instagram общността на фентъзи футбол играта, за да бъдеш част от дискусиите, новините и емоцията на играта. Крайният срок за формиране на отбора ти е 23 юли 17:45 часа, точно един час преди първият мач от сезона Царско Село - Черно Море. В Youtube канала на ffstars ще намериш и качествено съдържание относно тактики, бонуси и съвети за най-оптимално представяне в играта. Успех на всички фентъзи маниаци в битката за наградите!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още