Серж Орие не го свърта, наруши карантината за трети път

Защитникът на Тотнъм Серж Орие явно не го свърта на едно място. Той наруши правилата за изолация в Англия за трети път и със сигурност ще го очаква солена глоба. Орие сам публикува снимки с личния си фризьор само ден преди тимът на Тотнъм да се завърне към тренировки.

Орие обаче побърза да се защитни и написа в социалните мрежи, че не е нарушил никакви правила, тъй като той, както и фризьорът му са с отрицателни резултати за коронавирус.

Футболистът също се заяде с феновете на Тотнъм, като заяви, че очаква те да носят маски и ръкавици пред базата на клуба, където ще го чакат за снимки и автографи, тъй като това също е било част от мерките, взети от здравните служби в Англия.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още