Сеск Фабрегас: Шефовете на Лига 1 прибързаха с прекратяването на сезона


Халфът на Монако Сеск Фабрегас заяви, че ръководството на местната Лига 1 е прибързала с решението за прекратяване на първенството. Както е известно шефовете на федерацията в страната прецениха, че няма да има възможност за доиграване на сезона, като дори обявиха Пари Сен Жермен за шампион.

Избраха най-добрите 11 за сезона в Лига 1

"Това бе голямо решение и мога да разбера до голяма степен защо беше взето. Може би обаче беше взето твърде прибързано с оглед на факта, че много големи европейски първенства все още се опитват да подновят срещите. ожеше да бъде изпробван вариантът за индивидуални тренировки, защото така не съществува никакъв риск. По този начин щеше да се даде време, за да се види дали футболът ще започне отново в другите части на света", каза той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още