Сетиен: Това, което видяхме не се хареса нито на играчите, нито на мен

dsport.bg

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че това, което се е видяло при загубата с 0:2 от Валенсия не се е харесало нито на играчите, нито на него. 

"Има някои неща, които играчите все още не разбират. добре или ние не ги обясняваме добре. Това, което видяхме днес не се хареса нито на футболистите, нито на нас", коментира Сетиен

"Истината е, че не играхме добре, особено през първото полувреме. Не успяхме да намерим начин да ги пречупим. Имаше неща, които не приехме правилно и Валенсия се възползва от нашите грешки", сподели той.

Някои журналисти изтълкуваха думите му, че играчите не са изпълнили указанията му или не са ги разбрали.

Сетиен отговори: "Не е това. Не бяхме добре позиционирани. Ние играхме с прекалено много пасове без да има нужда от това, просто си подавахме. Това са неща, които аз не мога да разбера. Играчите все още не разбират изискванията ни или ние не ги обясняваме добре."

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още