Сезон във Формула 1 може и да няма

| Формула 1

Сезон във Формула 1 може и да не проведе през 2020 година. Този вариант не е изключен, разкри пред BBC председателят Чейс Чери. "Не е изключено до края на 2020 година да няма нито един старт", каза шефът след поредното заседание онлайн на ръководителите в организацията. 

Все пак добрата новина е, че вариантът е само хипотетичен и малко вероятен. "Иска ни се да вярваме и сме оптимисти, че шампионатът ще бъде проведен", каза още Чери. "Очакваме европейските стартове да са без фенове. Но имаме надежди, че някои извън континента ще са достатъчно безопасни, за да има и публика. Имаме голям проблем, и той е икономически. Загубите са огромни", добави той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още