Сезонът в MotoGP няма да започне в началото на май

| Моторни

Сезонът в MotoGP няма да започне в началото на май, обявиха от ръководството на мотоциклетната надпревара. Петото състезание за Гран При на Испания на пистата "Херес", което беше насрочено за 1-3 май, е отложено за неопределено време заради глобалната пандемия от коронавирус.

"Във връзка с постоянно променящата се обстановка в света във връзка със заболяването, сега не е възможно да определим дали за Гран При на Испания", се казва в официалния сайт на MotoGP.

Преди това бяха отложени стартовете за Гран при в Тайланд, САЩ и Аржентина, а състезанието в Катар беше отменено. Очаква се Гран при на Италия и Франция също да бъдат отложени.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още