Сезонът във Формула 1 се подновява, но при сериозни мерки за сигурност

| Формула 1, Спорт

Сезонът във Формула ще бъде подновен, но при много строги мерки за сигурност. Това обяви директорът на Ред Бул Кристиан Хорнер. Очаква се първото състезание за сезона да бъде на 5 юли в Австрия.

Либърти Медия обяви огромни финансови загуби за първата четвърт от годината

"Разбира се, мерките за тестване, изследване и ограничаване на груповите контакти ще бъдат драконовски, но ще ги приемем, ако това позволява да започнем сезона. Ако всичко се развие по план, това ще бъде добър пример за следване и от останалите писти. Една от мерките ще бъде ограничаването на служителите в отборите може би до 80 за всеки. Те ще трябва да отсядат в един хотел и да пътуват заедно. Контактите със служители на други отбори ще бъдат забранени. Планирали сме не само предпазни мерки за хората от Формула 1, но и за домакините на състезанията. Контактите с фенове и с гражданите също ще бъдат забранени. Това Гран при ще бъде всичко друго, но не и традиционно", каза той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още