Шакил О'Нийл призова за анулиране на сезона в НБА

| Баскетбол, Спорт

Бившата баскетболна звезда Шакил О'Нийл призова за анулиране на сезона в НБА заради пандемията от коронавирус и шампион да не бъде излъчван.

"Нека всеки да си стои у дома, да бъде здрав и да се върнем отново към първенствата през следващата година. Просто го анулирайте този сезон и това е," казва 48-годишната легенда в интервю за вестник USA Today.

O'Нийл не харесва идеята да се съкрати редовния сезон, след което да се моделират по друг начин плейофите и шампионът да стане известен по някакъв адаптиран формат на първенството. Но ако е така, то шампионът няма да бъде уважаван така, както е приеман един шампион в нормална година, смята още легендарният Шак.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още