Шампионът на България по футзал се раздели с играещия си мениджър

Добри Атанасов Добри Атанасов

Боги Марев вече не е част от шампиона на България по футзал «Варна сити». Това разкри вече бившият играещ мениджър на тима  в интервю за Дарик радио и Dsport.

„Пътищата ни с Варна сити се разминават. Стигнахме след разговор, че „Варна сити” с ръководството ще вървят по един път, а аз ще тръгна по моя. Аз им предложих някои неща, но ще ги запазя в тайна, тъй като това са неща от кухнята на клуба. Разделихме сме цивилизовано. С всеки един си оставам в добри отношения, както и те с мен”, каза Боги Марев. На въпроса дали е верен слухът, че е имало разговори за евентуално обединение на „Варна сити” и „Черно море” той отвърна така: „Като цяло не искам да коментирам тези неща, но е имало някакви предварителни разговори. Не зная какво ще излезе от това. Ако се случи нещо, вероятно всеки един ще излезе със становище от ръководствата на двата клуба”

Боги Марев разкри, че има предложения от няколко клуба, където да продължи кариерата си. Той отказа да коментира евентуални възможности пред него за националния отбор на България по футзал.

Чуйте цялото в приложения звуков файл. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук