Шеф на Арда: Тотално надиграхме ЦСКА

Президентът на Арда Петър Пешев заяви, че неговия отбор тотално е надиграл ЦСКА и е заслужавал да продължи напред в турнира.

Ранен гол, червени картони, нерви, расизъм и ЦСКА продължи за Купата

Не сме доволни. ЦСКА ни би с една наша грешка. Нямаха положение. Не искам да го коментирам съдията. Той си знае какво е направил.. Видях ситуацията в последната минута. Засада е. Дали има или няма мачът е свършил. За играта с ръка, така е видял съдията. Явно няма дузпа. Какво ще стане, ако подадем жалба към съдията? Това е безмислено", каза Пешев.

"Тотално надиграхме ЦСКА и мисля, че трябва да съжаляваме, че не продължихме напред. Надявам се в неделя ще победим ЦСКА, ако играем така това е сигурно", каза още Пешев.

Милош Крушчич: В 95-ата минута изиграхме ситуацията като деца

Стамен Белчев: Миг невнимание ни коства много

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още