Шеф на Царско село позира с пачките от трансфера на Антуи (Видео)

dsport.bg

Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски позира с пачки по 100 лева, които са от отдаването под наем на Родни Антуи в египетския Уади Делга. Босът на "царете" е направил видео, в което обяснява, че това е само малка част от сумата, която клубът трябва да получи, като по-сериозният транш се очаква да бъде през лятото.

"Скъпи приятели, правя това видео за всички вас. Това са парите, които постъпиха в клуба от отдаването под наем на Родни Антуи. По-съществената сума ще постъпи в началото на юни месец. С това видео искам да опровергая всички скептици, които имаха недоверие по отношение на нашата работа и професионализъм. Това е доказателство, че в Царско село се работи професионално, правилно. Дай Боже, един ден привличането на млади таланти, като Родни Антуи да стане основно средство за издръжката на клуба. Това е само началото. Благодаря", казва Андреевски.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още