Шефът на ДК Юрий Кучев: Абсурдно е да пуснеш фен на терена да си вземе бомбичка

"Абсурдно е полицията да пусне на терена фен да си вземе бомбичката и след това да се прибере обратно в сектора". Това заяви председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев. В повод за думите му се превърна инцидента по време на двубоя за Купата на България между Спартак Варна и Левски, когато на терена излезе фен, прибра нещо от земята и се върна в сектора за гости. В последствие се оказа, че това е невъзпламенена бомбичка.

"Полицията е констатирала, че на терена има бомбичка. След това срещата е спряна. Абсурдно е да се даде възможност на фена да отиде, да си вземе бомбичката и да се върне обратно. Това ще влезе в топкуриози на видеообмена. Има опасност бомбичката и да гръмне. Насреща трябва да има и хора от пожарната. Това е общоопасно средство. Можеше да му откъсне ръката", обясни Кучев.

Чуйте цялото изказване на Юрий Кучев в звуковия файл.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук