Шефът на Дунав обяви, че се оттегля

dsport.bg

Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов обяви, че не намира смисъл да продължава да издържа клуба и се оттегля. Той разкри, че ще плати заплатите на футболистите и това ще му бъде последният ангажимент към клуба.

„Аз съм решил да приключа с футбола. За 10 години не успях да направя това, което винаги съм си мечтал да направя – стабилна структура, която да предизвика интерес“, сподели Симеонов в интервю за Diema Sport.

“Не знам какъв смисъл намират останалите колеги да се занимават с футбол. Не успях да ангажирам футболната общественост в Русе. Спирам да хабя нерви и приключвам с футбола“, добави той.

„Какво ще стане с Дунав е друг въпрос. Вярвам, че обществеността ще намери решение. Ще се намери друг, с по-добри идеи от мен, който да ръководи клуба“, продължи президентът на Дунав.

„Не съм обиден, а безсилен. Аз вече казах. Не мога да определя точна дата, защото се притеснявам за всички момчета, които са в съблекалнята. Не мога да чакам безкрайно. Нашият клуб има даже емблема. Нямаме никакви задължения. Тази седмица ще платя заплатите на момчетата. Мисля това да последният му ангажимент към футболен клуб Дунав Русе. Аз лично нямам избор. Дадох много и не се чувствам и на мястото във футбола“, каза още д-р Симеон Симеонов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още