Шефът на италианския футбол: Искаме отлагане на Европейското и завършване на Серия А

Шефът на италианския футбол Габриеле Гравина обяви, че той ще поиска отлагане на Европейското първенство, което ще позволи да приключи италианската серия А до 30 юни. "Ще направим всичко възможно да завършим шампионата до края на месец юни, а освен това във вторник ще поискам да бъде отложено Европейското първенство", каза Гравина.

Той заяви, че това е по-правилния вариант, защото по този начин ще се минимизират загубите на футболните клубове. "Най-правилно е да обърнем внимание на загубите, които ще понесат нашите клубове. Имаме надежда да приключим до 30 юни. Не трябва да забравяме, че има и други първенства, които също трябва да завършат. Говорим също така за Лига Европа и Шампионска лига. За момента мислим само за 30 юни, ако нещата се задълбочат ще обсъждаме пак", каза той.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още