Шефът на родния тенис: Светли празници с надежда за бъдещето

dsport.bg

Започнахме тази година с въодушевление след представянето на отбора ни на ATP Cup, с нови надежди, проекти и партньорства. Знаехме ли какво ще последва и как тази ужасна пандемия ще промени плановете на нашето тенис семейство и на света като цяло. Предполагахме ли колко време и енергия ще ни отнеме, за да запазим жив нашия любим спорт.
Въпреки препятствията, Управителният съвет, комисиите, служителите на БФТ, клубовете, треньорите, съдиите, състезателите, родителите останахме обединени и задружни и се справихме по възможно най-добрия начин с извънредните ситуации.
Благодаря Ви!

Благодаря на медиите и журналистите, които продължиха да отразяват обективно и с професионален интерес случващото се в българския тенис! Феновете на нашия спорт също доказаха любовта и верността си, въпреки, че бяха силно ограничени да присъстват на състезанията.

Няма да скрия, че някои от нашите партньори не проявиха ангажираност към тениса и не потвърдиха своите ангажименти. Не всичко е бизнес и цифри, които не бяха добри за всички през тази година, защото не трябва да се забравя, че тениса е и социален ангажимент със стотици хиляди практикуващи в България и стотици милиони практикуващи по света.

Това стана причина някои нови проекти да бъдат прекратени или отложени във времето, което ни постави в още по-предизвикателна ситуация.

Искрено се надявам, че предстоящата 2021 година ще ни мобилизира, ще даде нов старт на нашите дейности и проекти, ще допринесе за финансовата ни стабилност, ще реформира и подобри работата на офиса на БФТ и ще ни предостави възможност да работим с истински отдадени партньори за доброто на любимия ни спорт.

От сърце желая на всички здраве и топлина в предстоящите празнични дни и една наистина по-добра 2021 година!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ