Шефът на УС на Спартак Вн: До 11 март клубът е под наше ръководство, стартираме в неделя

Добри Атанасов Добри Атанасов

След като стана ясно, че плануваното за вчера Общо събрание на Спартак Вн е отложено за 11 март, председателят на УС на „соколите”  в оставка Борислав Георгиев бе категоричен, че ръководството ще продължи да изпълнява задълженията си до тогава. Той разсея и всякакви съмнения, които витаеха в последните седмици относно участието на отбора във Втора лига.
„До следващото Общо събрание на 11 март отборът е под наше ръководство и ще стартираме в неделя”, заяви за dsport Боби Георгиев.

Насроченото за вчера Общо събрание бе отложено за 11 март. То не можа да се проведе заради нарушение в дневния ред. Той включваше 2 точки: избор на нов Управителен съвет на сдружението и избор на председател и заместник председател. Причината това събрание да бъде обявено за нелигитимно е, че всички от УС, които бяха подали оставки по-рано, не са били вписани поименно в дневния ред.  
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук