Шефовете на Тотнъм търсят служител, който да помага на играчите да си плащат сметките

dsport.bg

Шефовете на Тотнъм търсят лакей, който да помага на звездите в състава да си плащат сметките. Служителят ще навигира и помага на футболистите на „шпорите“ да си плащат задълженията за ток и вода. Той също ще помага на техните семейства на стадиона в дните, които Тотнъм играе своите домакински срещи.

Шефовете на тима от Северен Лондон ще наемат служител, който да помага на футболистите да си купуват или наемат коли, да купават недвижимо имущество и дори да създават банкови сметки и да управляват своите сметки.

Реклама за публикацията за работното място гласи: „Помагайте на играчите да управляват различни аспекти от личния си живот като плащане и управление на сметки за комунални услуги, плащания на ипотеки, документи за пътуване и банкиране“.

Успешният кандидат ще бъде някой, който „върши нещата, изпълнява най-високите стандарти, поема отговорност“ и „уважава поверителността на играчите“, плюс това е „съпричастен и състрадателен“.

Конте бави преговорите за нов договор, защото иска да напусне Тотнъм

Тотнъм позлатява Антонио Конте

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още