Шок! Волейболистите ни с контроли в Студентски град на 31 декември и 1 януари!

Инес Павлова Инес Павлова

Dsport.bg научи, че мъжкият ни национален отбор по волейбол ще играе контроли на 31 декември 2019 и 1 януари 2020 година. Да! Ръстовите играчи на Силвано Пранди ще се тестват срещу Египет в зала „Христо Ботев“ в Студентски град в последния ден на старата година и първия ден на новата.

Контролите са част от краткия лагер на България за последната олимпийска квалификация, която е в Берлин от 5 до 10 януари. До часове ще стане ясен крайният избор на Силвано Пранди относно състав, който ще тренира от 26 декември. До края на седмицата пък в заниманията ще се влючат и играещите в Италия национали и Цветан Соколов.

Припомняме, че мъжкият ни волейболен национален отбор ще търси чудото на европейската олимпийска квалификация в Берлин като първо ще спори в група с настоящия европейски шампион Сърбия, Франция и Холандия. В другия поток са Германия, Белгия, Словения и Чехия. След срещите всеки срещи всеки първите два тима от всяка група играят на кръст на полуфинали, а победителите ще спорят за спечелване на турнира и последната олимпийска виза за Токио.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още