Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов говори след успеха в първата контрола над Беласица Петрич с 2:0 на клубната база в Панчарево.

ЦСКА започна с победа при Томислав Стипич (ВИДЕО)

„Условията бяха много тежки, но това ни е работата. Трябва да можем да играем на всякакви условия“, заяви Станислав Шопов.

„Все по-добре ще започнем да се адаптираме към изискванията на Томислав Стипич. Предстои ни лагер в Банско и имаме доста време, така че нямам притеснения върху това лично аз“, каза още той.

„Аз се чувствам много добре. Пожелавам успех на новите момчета, които дойдоха и се завърнаха в отбора, стискам им палци всичко да бъде наред“, заяви футболистът на ЦСКА.

„Лъчезар Иванов за мен е много добър футболист. Няма какво да се притеснява, защото си знае качествата. От него се иска само да покаже на какво е способен на терена. Мисля, че днес той се представи много добре и това ме радва“, призна Станислав Шопов.

„За нас всяка година е добре да участваме в евротурнирите. Тази година така се получи, но ще бъдем съсредоточени върху първенство и Купата на България, ще видим. Сега ще сме фокусирани върху две надпревари“, завърши Шопов.

Томислав Стипич: Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS