Националният селекционер на Албания Силвиньо коментира равенството 2:2 с Хърватия във втория мач на двата тима от Група B на Европейското първенство. Силвиньо бе щастлив от видяното и призна, че Албания си е заслужил равенството.

"Тази точка ще важи за този отбор до края на живота на футболистите. Ние сме млад състав, а едва за втори път сме на такъв турнир. Трябва, влизайки на терена да използваме всеки момент, за да се борим със сърце и да си извадим поуки от Европейското първенство. Ще помня този мач до края на живота си", каза Силвиньо.

"Трябва да уважаваме съперника, защото Хърватия се справя наистина добре в последните години. Те има изключителни футболисти. Целият мач е труден за анализиране“, каза още той.

„През първото полувреме се справихме добре, но имахме трудности през втората част за повече от 15-20 минути. В крайна сметка заслужихме равенството. Мисля, че направихме добри смени в хода на мача. В последните минути имахме възможности да спечелим и може би, ако имаше повече време, можехме да направим повече", добави Силвиньо.

Драма в Хамбург завърши без победител между Хърватия и Албания 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS