Синът на Гунди обяви кампанията ''1000 за Левски''

dsport.bg

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов - Андрей обяви подробности за кампанията в помощ на клуба и ДЮШ. Тя ще се казва "1000 за Левски". Преди няколко дни той обяви във своя профил, че ще открие кампания за помощ на Левски за хората в САЩ и Канада.

Синът на Гунди мобилизира САЩ и Канада в помощ за Левски

Ето какво написаха от Левски на официалния си сайт:

"Синът на клубната легенда Георги Аспарухов – Андрей, инициира кампания в платформата HelpKarma, чрез която да обедини „сините“ привърженици в помощ на любимия клуб. Целта на акцията е да събере 1000 съмишленици, които чрез месечен абонамент от $20 да подпомагат школата на „Левски“.

„Целта ни е да обединим съмишленици, живеещи извън пределите на Родината и милеещи за случващото се с Левски. Разбира се, всеки желаещ да се включи в подкрепа на развитието на младежкия отбор на клуба е добре дошъл. Колкото повече хора знаят, толкова повече средства ще се съберат. Аз съм се ангажирал с „1000 за Левски, с цел да намерим 1000 дарители извън България, които да осигурят $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е малка и затова насочвам усилията си основно към тази кампания“, сподели Андрей Аспарухов пред сайта на клуба.

Причината да бъде избрана платформата на HelpKarma е, че в нея денонощно и напълно прозрачно може да се проследи активността на всички, които ще се включат.

Левски поднася своята искрена благодарност към Андрей Аспарухов за това, че отново се превръща в пример за всеотдайна любов към клуба и с действията си обединява и вдъхновява „синята“ общност.

Всички левскари могат да се включат в кампанията "1000 за "Левски" тук: https://bg.helpkarma.com/campaign/1000-za-levski-2210?fbclid=IwAR3NJTAHsv7tEc2Um9cO_6XNaXPq2KsFCCrFyjueTw__yOm-ntB5L1jDyLM

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още