Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че Левски няма да бъде бит като тъпан през новото първенство. ""Няма да ни бият като тъпани! Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата", заяви Сираков.

Той допълни, че през 2004 година, когато е писан "План 2007" Левски е имал отличен материал от 33 играчи, от които 90% национали. "Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Нека признаем, че дори при златен дъжд Левски се е провалял. С много пари пак сме завършвали на седмо място. Сега с малко пари ще опитаме да направим привкелателен за феновете отбор", допълни Сираков.

"Синята" легенда обяви, че поведението на Георги Тодоров е достойно. "Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам", каза Сираков.

Наско Сираков обяви, че един от най-сериозните проблеми пред Левски е ужасно обезверената фенска маса. "Когато участвахме в Шампионска лига на полусезона бяхме втори и изоставахме на 7 точки. Тогава средната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хил. зрители. Сега какво? След една загуба следва сериозен отлив от трибуните", заяви още Сираков пред  levski365.com..

Ето кои стартираха подготовка за Левски

Левски се разделя с Мазурек по взаимно съгласие

Левски води преговори с братя Цоневи и Стивън Петков

Георги Тодоров: Изборът е на футболистите, до четвъртък всеки трябва да е решил

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS