Хърватия съкруши Бразилия по изпитания сценарий с дузпите

Сираков отрече информациите, че е отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба за емитиране на допълнителен пакет акции

dsport.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция, в която отрича информациите, че е отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба Palms Bet за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите.

Публикуваме позицията на Наско Сираков без редакторска намеса:

Левскари,

Искам категорично да опровергая появилата се в медиите информация, че съм отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба Palms Bet за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите.

Обсъждаме тази идея с представители на генералния спонсор в последните 2 месеца. Тя ще бъде дискутирана и на първото заседание на новия Надзорен съвет на „ПФК Левски“.

Ваш Наско Сираков

Левски със сурово наказание - лишаване от домакинство

Р.С. Консулт предложи на ПФК „Левски“ решение за изплащане на задълженията към НАП

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още