SIS Industries работи с пълен капацитет в производството на дезинфектанти

| Любопитно

В писмо на компанията SIS Industries Ltd до обществеността се казва:

През последните няколко седмици България е поставена пред изключително опасно и непредвидимо изпитание. Осъзнавайки, че кризата в родината ни не е достигнала своя пик, то ние от „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат решихме да напишем следното обръщение към Българското общество и  държавни институции, с цел подкрепа в този труден момент.

От години „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат е един от големите и традиционни производители на етанол в страната. В разразилата се криза, компанията работи на пълен капацитет, като се старае да поддържа големи количества резерви, достатъчни да бъдат използвани в извънредни ситуации в страната. 

Производственият процес няма да бъде прекъсван и бихме искали да Ви уверим, че поддържаме всекидневна връзка с нашите доставчици и клиенти, за да можем да гарантираме наличност и изпълнение на всички направени поръчки.

От „ВИН.С. Индустрийс” ООД вярваме, че българският народ с дълбоко осъзната и доказана лична отговорност и държава ще преодолеят поредното изпитание с минимални жертви и материални загуби.

Писмото е подписано от Йовко Йовков, административен директор в компанията.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още