Слаб интерес на "червените" за дербито

Изключително слаб е към този момент интересът на привържениците на ЦСКА към Вечното дерби в събота. Засега са продадени около 3 хиляди билета за сектор "Г" и много малко пропуски за сектор "В" където, ще бъдат настанени феновете на гостите в съботния следобед.

Вижте как се готви ЦСКА за дербито (ВИДЕО)

Към този момент причините за това може би са три. 

Първо не много доброто представяне на футболистите на Милош Крушчич по време на лагера в Испания, където тимът не успя да отбележи гол в контролите, което не се понрави много на "червените" привърженици.

Втората причина е, че парите за закупените билети, ще влязат в касата на вечния съперник, защото те са домакин в този мач, а и в момента клубът от "Герена" се нуждае от средства.

Третата причина е, че вече билети могат да се продават и в деня на мача, така че привържениците могат да се сдобият с пропуски в последния момент.

Христо Янев: Николай Бодуров много ще липсва на ЦСКА

Евандро пред dsport: Няма значение кой ще вкара на Левски, важното е ЦСКА да победи

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още