След плюването и ритниците Бодуров изгърмя за 7 мача

dsport.bg

Защитникът на Пирин Благоевград Николай Бодуров отнесе наказание от 7 мача от Дисциплинарната комисия към БФС. Опитният футболист си изпусна нервите през първото полувреме на мача между Пирин и Хебър, като наплю съперников играч и раздаваше ритници. 

18-ти кръг ВПЛ

С предупреждения –

28 състезатели

Със спиране от състезателни права

ССП

лв.

Тодор Антонов Траянов

ФК „Септември“ Симитли

1

75

Петьо Иванов Иванов

ПФК „Нефтохимик“ Бургас

1

75

Владимир Ивайлов Семерджиев

ФК „Локомотив“ София

1

75

За получен червен картон - удар в главата на противников състезател в игрова обстановка, на основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 2 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК "Пирин" гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 200 лева.

18-ти кръг ВПЛ

С предупреждения –

 Служебни лица

ЖК

лв.

Стойко Маринов Сакалиев

ФК „Септември“ Симитли

-

75

ПО ДОКЛАД

По доклад за наплюване на състезател, на основание чл.22, ал.2, б. И, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК "Пирин" гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 100 лева.

По доклад за ритане на противников състезател, на основание чл.22, ал.2, б. Г, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК "Пирин" гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 3 срещи и глоба в размер на 200 лева.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още