Арне Слот заяви, че е развълнуван от предизвикателството да поеме Ливърпул и добави, че не е бил труден изборът да застане начело на мърсисайдци.

"Бих казал зареден с енергия заради почивката, която имах. Развълнуван съм, очаквам с нетърпение новото предизвикателство, което ми предстои. Ние, разбира се, гледаме тренировъчната база, която е фантастична, така че има много неща, които да очакваме с нетърпение. Отборът се завръща след няколко седмици и да, очаквам с нетърпение нов старт след хубав период, който имах във Фейенорд", каза Слот.

“Аз и Ричард (Хюз) ще работим заедно, когато става въпрос за трансфери, но не само ние двамата – в това също има още много замесени хора".

“Не беше труден избор. Въпреки че, както казах, бях наистина щастлив във Фейенорд, от начина, по който работя там с феновете, с персонала, с играчите. Но това беше възможността, която трябваше да приема”, разкри специалистът.

“Наистина добър отбор, наистина добри играчи, успяха да бъдат на върха много дълго време, но мисля, че в крайна сметка всички бихме се радвали да видим Ливърпул малко по-високо от третото място и това е предизвикателството, пред което сме изправени сега. Имам пълното доверие в това заради играчите, че можем да добавим няколко неща, където се надяваме да вземем малко повече от 82 точки, което е необходимо с отбори като Арсенал и Сити, за да завършим, надяваме се, на по-добро място от този сезон", добави Слот.

Станаха ясни част от имената в щаба на Слот

Слот за Клоп: Даде ми някои съвети, беше толкова щастлив за мен (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS