Случи се: Отложиха мачове в Беларус заради covid-19

| Световен футбол

Два мача от първенството на Беларус бяха отложени днес  след заседание на Изпълнитялния комитет на Асосиацията на "Беларуската федерация по футбол". Срещите от 9-тия кръг елитната група Минск - Неман, както и двубоя от първа лига Арсенал - Локомотив Гомел няма да се състоят.

Причините са подозрения за наличието на коронавирус в състава на Минск. Там един от играчите е със симптоми, но все още няма официална положителна проба. Мачът трябваше да се играе на 15 май от 18 часа, но е отложена за по-късна дата.

Същата е ситуацията и с двубоят между Арсенал (Дзержинск) и Локомотив (Гомел) от второто ниво на футбола в Беларус. Мачът между двата отбора трябваше да се играе на 16 май, а съмненията са свързани с играчи на домакините. 

Отборът, който за три години бе създаден, спечели купата, стигна до Европа и изчезна

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още