На служителите на Манчестър Юнайтед е наредено да се върнат в офиса за постоянно, считано от 1-и юни. По време на събрание на всички служители миналата седмица миноритарният собственик сър Джим Ратклиф предупреди работещите в клуба, че гъвкавите условия за работа от вкъщи трябва да бъдат прекратени. 

След Ковид пандемията служителите на Юнайтед, както и в много други организации, прекарват по-малко време в офиса. В имейл, изпратен от екипа за вътрешни комуникации на клуба в четвъртък, се казва, че INEOS "отделят време, за да преразгледат всички аспекти на това как работим като клуб".

Двама ключови играчи се завръщат за Манчестър Юнайтед

"Част от това е разглеждането на начина, по който работим - как създаваме високопроизводителна среда, в която всеки може да бъде най-добрият, работейки заедно за общата ни цел - футболен успех. Ключът към постигането на тази цел е връзката и сътрудничеството. Всички се обединяват в колектив, за да споделят умения, знания и идеи, като се опират на най-доброто от това, което вече правим, и търсят начини да се променят и да се въведат иновации", се казва още в имейла.

"Вярваме, че тази връзка и сътрудничество се постигат най-добре, когато всички работят заедно в непосредствена близост. Въпреки че хибридната работа има някои предимства, тя не може да замени стойността на това хората да бъдат физически заедно. Имайки предвид това, ще помолим всички колеги, които в момента имат хибридна организация на работа, да се върнат в офиса за постоянно", се допълва в съобщението.

Ман Юнайтед приготви крупна сума за играча, който му вкара 2 гола при срамна загуба в Лондон

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS