Соколов: Мислехме, че срещу Румъния ще ни е лесно, Франция не е това, което беше

dsport.bg

Цветан Соколов сподели, че националите са подценили румънците, които са играли доста добър волейбол. Диагоналът е доволен от постигнатата победа и смята, че Франция вече не е толкова силен отбор колкото преди.

Цялото изказване на Цветан Соколов:

„Имаше моменти, в които се отпускахме, мислехме, че мачът ще е спокоен и доста лесен, но румънците ни показаха, че вече няма отбори, срещу които да излезеш и просто ей така да победиш. Вече в цял свят се игра един доста добър волейбол. Радваме се, че победихме. Отиваме да почиваме и да мислим за утрешния мач, който е много важен срещу Португалия. Трябва да излезем с много по-различна мотивация, да играем много по-различен волейбол от този, който показахме днес на игрището. Няма значение дали сме побеждавали, дали сме падали от тях. Това е Европейско първенство и ние трябва да го изиграем на 100% и да се стремим към победата, така че утре излизаме за победа“.

На въпрос какво мисли за Франция и Италия, Соколов отвърна: „Франция вчера ги гледахме, но не ми се струват това, което бяха преди две години. Дори и тази година на световната лига не бяха това, което бяха. Италия играха много силно срещу Португалия, не дадоха шанс на португалците да играят. Италия си е Италия, Франция си е Франция, така че излизаме срещу тях да се раздадем“.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още